Case 4

Project Allekabels.nl

Project AlleKabels.nl

Deze onderneming is gericht op internetverkoop van diverse kabels voor particulieren en bedrijven. Opslag en distributie zijn centraal gevestigd in Kerkrade DMS Brandbeveiliging heeft de directie bijgestaan om het gebouw brandveilig te krijgen, een Programma van Eisen voor de brandmeld-ontruimings-installatie te schrijven en om alle uitgangspunten van de (technische) installaties in een handzaam document vast te leggen.

Alle genomen bouwkundige, installatietechnische en organisatorische maatregelen zijn uitgevoerd door diverse firma’s onder supervisie van DMS Brandbeveiliging.

Vanuit de arbo wetgeving hebben we de directie bijgestaan om de werkvloer van het personeel zodanig in te richten dat er gewerkt kan worden in een veilige omgeving, hiervoor is er een ontruimingsplan opgesteld in combinatie met vluchtwegplattegronden.

De BHV organisatie heeft de cursus beheerder brandmeld- en sprinklerinstallatie in company gevolgd. De cursisten hebben een certificaat ontvangen van DMS Brandbeveiliging en kunnen het gebruik van het gebouw met de aanwezige collega’s goed managen.

< Terug