De ondernemer

Anthony zit al meer dan 25 jaar in het vak. Eerst in de algemene beveiligingstechniek, daarna in de brandbeveiliging. Hij is als techneut begonnen, vond het advieswerk toch boeiender en werd uiteindelijk eigen baas. Het was altijd al zijn ambitie om echt zelfstandig zijn passie uit te oefenen. Anthony heeft het gevoel dat hij voldoende ervaring heeft opgedaan om bewust een keuze te maken voor een adviesbureau brandveiligheid.

DMS Brandbeveiliging is optimaal bereikbaar, persoonlijk betrokken en altijd op zoek naar de beste oplossing in brandveiligheid. “Grote kennis van de algemene voorschriften en bedreven in het vertalen en toepassen van de landelijke voorschriften zoals het bouwbesluit” zijn omschrijvingen die perfect passen.
Anthony is zeker geen hokjesdenker, hij zoekt naar creatieve oplossingen binnen de kaders van de veiligheid. En hij spreekt de taal van de ondernemer, verhult geen zaken door vaktaal, maar maakt het probleem juist helder.

Anthony Schmetz; “Het gaat tegenwoordig niet alleen maar om te voldoen aan het bouwbesluit, de uitdaging zit in de omslag van het regelgericht denken naar risicogericht denken door de juiste risico benadering.” Hij is getrouwd en heeft twee kinderen en woont in Haanrade/Kerkrade in het mooie Zuid-Limburg. “GaiaZoo ligt in mijn achtertuin."

Brandveiligheid, maar dan slim en praktisch!

DMS heeft een netwerk van specialisten zodat ook aanpalende veiligheidsonderwerpen kunnen worden meegenomen, naast de Brandbeveiliging.